Напечатай |  Close this window

Maxi Velingrad Park Hotel & SPA

Курорт
Велинград, ,
Телефон
0879 567 991, 0877 971 899
Е-майл

Делнични Пакети Неделя - Четвъртък
Вид ПакетДвойно настаняванеЕдинично настаняване
3-дневен495 лв.292 лв.
4-дневен583 лв.400 лв.
5-дневен700 лв.500 лв.
 
Уикенд Пакети Петък - Неделя
Вид ПакетДвойно настаняванеЕдинично настаняване
2-дневен460 лв.340 лв.
3-дневен620 лв.450 лв.
Доплащания :
Първо дете под 12 г. при двама възрастниБезплатно
Второ дете под 12 г. 50 лв. / ден

Цените включват съответния брой нощувки със закуски, ползване на СПА център.

 

Maxi Velingrad Park Hotel & SPA
View gallery

Разположен в сърцето на Родопите, петзвездният спа хотел MAXI Велинград предлага уют и релакс сред красивата българска природа. Естественият боров парк около комплекса допринася за спокойствието и пълноценната почивка на гостите.

Лечебните минерални извори с доказани качества са второто предимство на комплекса. Спа хотел MAXI Велинград е единственият в града, който се захранва от два водо-източника. Единят от тях е предназначен за лечение, а другият- за пиене.

Спа хотел MAXI Велинград предлага на посетителите си и екологично чисти храни с високо качество и гарантиран произход. Комплексът се снабдява предимно с продукти от местни производители. Във Велинградските стопанства се отглеждат също така био плодове и зеленчуци. В района има много пчелари и билкари, които произвеждат екологично чист мед и билки.

Разположен във най-високата част на Велинград, спа комплексът се намира до началото на първата еко пътека в България. Създадена през 1948 г. пътеката ни води през стръмните склонове на Родопите, през ниски падини и горски пътеки. Разходката сред природата преминава през борови, дъбови и брезови гори, а гледките, които се разкриват от пътеката ще Ви оставят безмълвни.

Уникално разположения в центъра на града комплекс предлага уют и лукс от световно равнище. Хотелът предлага за своите гости 112 луксозни стаи /72 в експлоатация/ със запленяваща гледка към спиращи дъха планински панорами, които заобикалят комплекса. Отличаващи се с оригиналност и елегантност, ресторантът и механата посрещат гостите с богато разнообразие, европейска и традиционна българска кухня. Хотелът притежава 2 конферентни зали и детски център.

Гостите могат да се наслаждават на широка гама от СПА процедури- финландска сауна, руска баня, кедрова сауна, тепидариум, парна баня, впечатляващ хамам, 2 басейна с минерална вода от собствения извор на хотела. Качествата на 49`С вода потапят гостите в оазис от свежест, релакс и здраве.

Напечатай |  Close this window